Slider

Besim Caushi

Lindur në Gjirokaster, Shqipëri. Ai studioi artet e bukura në univercitetin e Tiranës. Ai është profesor i skulpturës dhe vizatimit. Ka marrë pjesë në ekspozita, konkurse dhe simpoziume të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare …

12032246_869376979798027_8030438849484902996_n