12032246_869376979798027_8030438849484902996_n

Lindur në Gjirokaster, Shqipëri. Ai studioi artet e bukura në universitetin e Tiranës. Ai është profesor i skulpturës dhe vizatimit. Ka marrë pjesë në ekspozita, konkurse dhe simpoziume të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare. Punimet e artit zbukurojnë muzetë, koleksionet private dhe parqet.

Puna e tij po përhapet në shumë dimensione dhe materiale të ndryshme, siç janë mermeri, guri, bronzi, druri, tekstil me fije qelqi, qelqi, qeramika, etj.

Ai jeton dhe punon në Athinë, Greqi

Besim Caushi

Sculptor